Troféjakt.com

Jakt og fiske

Generelle betingelser.

 

Alle våre turdeltagere får utlevert et formular som heter "Vedlegg til kontrakt" ved kontraktinngåelse. Her foreligger informasjon knyttet til økonomiske og mer generelle betingelser omkring våre reiser.

 

Det er svært viktig at du som kunde tar deg tid til å lese igjennom alt og sende undertegnet svarslipp i "kontraktvedlegg "sammen med kontrakten, i retur til Trofèjakt AS.

 

Kontrakten er ikke gyldig før dette foreligger.

 

Vedlagt følger også et "angrefristskjema" som kan benyttes om du som kunde ønsker å takke nei til vårt tilbud etter at kontrakten er undertegnet. Merk deg at et angrefristskjema har en begrenset gyldighet på 14 dager etter at kontrakten er underskrevet og returnert Trofèjakt AS.

 

Vi er ikke pålagt å ha et angrefristskjema, men det sikrer deg som kunde på alle måter. Derfor er det viktig at du som kunde kontrollerer om din reiseoperatør er medlem av Reisegarantifondet, RGF.

 

Videre mottar du et registreringsskjema (om personalia) for å få på plass all nødvendig informasjon i forhold til billetter, våpeninnførsel o.l. Det er her svært viktig at du som kunde, oppfører navnet ditt som skrevet i passet. I motsatt fall kan det bety at flyselskapene avviser deg ved utreise.

 

Vi ber deg spesielt være innforstått med viktigheten av en reiseforsikring Er du i tvil så kontakt oss. En forsikring bør ha avbestillingsbeskyttelse og muligheten for en kansellering helt frem til du skal reise og ikke minst forhold/ulykke som kan ramme deg utenfor EU.

 

Innen EU gjelder vårt eget Helsetrygdekort, som også må være på plass.

 

I tillegg får du som kunde oversendt et skjema som heter "Jaktinstruks".

 

Denne gir deg svar på de fleste forhold omkring selve jakten og ikke minst, hvordan takle andre kulturer under jakt. Det hersker store forskjeller som vi alle bør respektere. For å nevne et spesielt forhold, ettersøk. Dette er tilnærmet borte andre steder. Mange har et ettersøk, men av helt slett karakter. Vi skal heller ikke forsøke å endre andre lands lover og regler.

 

Vedlagt følger også et skjema som orienterer rundt viktig informasjon. Her informeres det om forhold angående bagasje, fly med våpen, avgifter som flyselskapene krever for å frakte våpen etc.

 

Videre fremlegges en generell utstyrsliste over klær, sko og utstyr. Denne kan variere litt, avhengig av hvor den enkelte tur legges. Det er stor forskjell på en tur til arktiske Quebec og en jakttur på svartbjørn om våren. Er det noe du lurer på, ta kontakt.

 

Det er viktig at du har lest og er innforstått med informasjonsskrivet vedrørende regler og kutyme for opptreden i en camp. Oppstår det en situasjon der dette ikke blir etterfulgt kan det i sin ytterste konsekvens ende med at vedkommende får beskjed om å reise hjem. Vårt motto er at alle skal ha det trivelig og ingen glede er større enn å glede seg over andres jaktlykke.

 

 

Til slutt får du informasjon vedrørende ditt trofè, hvem som foretar hva osv.

 

Derfor skal du aldri være i tvil om noe som helst før en tur. Skal det allikevel være noen ubesvarte spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for deg.

 

Mange er spesielt opptatt av å ta både bilder og film. Dette ser vi svært positivt på og gleder oss over. Vi som reisearrangør tar en del bilder og film av kundeoppholdene. Det betyr at Trofèjakt AS har en eksklusiv rett til å fritt bruke slikt materiell i reklame øyemed. Dette være seg bilder samt filmopptak.

 

Enhver kopiering av materiell fra vår hjemmeside, bl.a. våre produktark, er ulovlig uten vårt skriftlige samtykke. Det skal ikke hindre en enkelt kunde i å ta ut produktark som informasjon til eget bruk

 

 

 

“Hunt your dream – don`t dream your hunt”

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

Organisasjonsnummer; 913 255 771

 

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen".

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014