Troféjakt.com

Jakt og fiske

Om Trofe-Jakt

 

 

Trofèjakt AS er et veletablert selskap med personer som innehar mange års erfaringer knyttet til alt innen jakt, fiske og friluftsliv. Siden tidlig på 2000 tallet har vi spesialisert oss i det østlige Canada, hvor provinsen Quebec er høyt aktet av oss.

 

Trofèjakt AS har som mål, å alltid sikre best mulig produkt og priser til sine kunder. Du som kunde skal til en hver tid få en unik og minneverdig opplevelse. Derfor skal du som kunde vite at alle formaliteter blir tatt hånd om når kontrakten er underskrevet. Dermed kan du nyte tanken om en snarlig god opplevelse enten det er jakt, fiske eller friluftsliv.

 

Trofèjakt AS tilbyr ulike former for jakt. På våre bjørnejaktturer har vi et ønske om 6 jegere pr gruppe, men gruppene kan settes sammen etter den enkeltes ønske og behov. Når det gjelder de øvrige jaktformene tilpasses gruppene etter hva som skal jaktes på. Vår jobb er å etterkomme dine ønsker, om du vil reise alene eller i gruppe.

 

Trofèjakt AS har etablert gode kontakter og rutiner hva gjelder taksidermist samt transport av dine trofeer. " Se eget kapittel ".

 

Trofèjakt AS har som ett hvert seriøst selsksap og som en sikkerhet ovenfor våre kunder, sørget for medlemskap i Reisegarantifondet, RGF.

 

Trofèjakt AS har i mange år jobbet for å tilby god jakt for jegere med bue. Dette er en jaktform som har fått en større utbredelse enn hva mange trodde for kort tid siden. Ved alle våre jakttilbud har vi i samarbeid med de aktuelle Outfittere lagt forholdene til rette for nettopp bue-jakt.

 

Trofèjakt AS tilbyr også egne jenteturer for jakt, fiske og friluftsliv aktiviteter.

 

Trofèjakt AS kan fra tid til annen søke etter kunder til en test-jakt. Dette gjør vi for å kvalitetssikre våre turer. Vi sender aldri enkeltpersoner eller grupper til steder som vi ikke har testet ut selv. Vårt motto er:

 

 

“Hunt your dream – don`t dream your hunt”

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

Organisasjonsnummer; 913 255 771

 

 

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen".

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014