Troféjakt.com

Jakt og fiske

Ekte villmarkstur i Arktiske Quebec / Canada

 

 

Egne hytter, ingen guider, kun ekte villmark på den arktiske tundraen.

 

Camp Vanessa:

 

Camp Vanessa er et villmarkseventyr uten sidestykke. Mitt inne på den arktiske tundraen finner vi en camp som ligger et lite steinkast fra en vakker innsjø hvor det er garantert å få fisk. Ikke sjeldent deler vi fiskeplassen med svartbjørner.

 

Ofte opplever vi at store fine reinsbukker stiller seg opp på kort avstand. Ofte tar vi en liten tur utenfor hytta og skyter et knippe ryper til frokost........kan det bli bedre!

 

Aldri før har vi opplevd et villmarksområde som kan fremvise et slikt mangfold.

Men vi vil gjerne få fremheve at dette først og fremst er et område for villmarksopplevelsen, jakt og fikse er en stor bonus som bare er å nyte.

 

Vi tar aldri med oss mer enn 6 kunder om gangen på slike turer. Dette har med flere forhold å gjøre. Først å fremst trivsel. Man lager all mat og styrer en selv på alle måter. Derfor er maksantallet viktig. Men like viktig er det for å holde transportkostnaden nede. Alt av fly, enten om en flyr Montreal-Kuujjuaq og bushfly, koster. 6 kunder utjevner kostnaden.

 

Vi flyr fra Montreal, rett opp til hovedstaden for Inuittene " Kuujjuaq " Her blir vi ledet videre av representanter fra det store selskapet "Safari Nordic". Under forutsetning av vær, flyr vi rett ut til vår camp " Vanessa ", en times flytur.

 

Når flyet nå forlater oss er vi fullstendig overlatt til oss selv, herlig!

 

Nå kan vi nyte noen fine dager sammen hvor vi stort sett gjør som vi selv vil. Noen foretrekker å fiske, andre foretrekker å jakte på ryper eller kanskje begge deler. Det er muligheter for alle og enhver.

 

Kommer vi over Villrein, Caribou som de også kalles, har vi sørget for nødvendige fellingstillatelser. Det samme gjelder svartbjørn.

 

Mat fra fiske og vilt skal selvfølgelig tilberedes i campen.

 

Denne unike reisen må bare oppleves. Velkommen!

Trofèjakt AS - Simonstad 335 - 4868 Selåsvatn

Telefon: +47 37 40 49 49 - +47 41 30 0 356

 

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

daniell@trofe-jakt.com - 90 93 23 68

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen.

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014