Troféjakt.com

Jakt og fiske

 

NAMIBIA - Afrika

En eventyrlig jakt i et vakkert landskap

 

 

Trofèjakt har, i en del år, hatt et godt og vennskapelig forhold til vertskapet i selskapet Namatubis Hunting Safaris, Koch og Mandel Pretorius. Dette er et familiedrevet selskap hvor Koch sørger for alt innen jakt og kona Mandel sørger for god pleie i campen. Namatubis kan tilby jakt i et landskap som ikke er preget av innhegning. Kort og greit, dette er jakt i den frie jungel.

 

Trofèjakt er en stolt tilbyder av jakt i dette området.

 

Alle våre turer hit ned kan kombineres med familieturer. Vi kan alltid tilby jakt som en opplevelse i sammenheng med et opphold her i Afrika. Vi kan tilby både luftballongturer samt utflukter med båt, og ikke minst turer i Etosha nasjonalpark som grenser ned mot våre jaktområder. Namatubis har til enhver tid muligheten å tilby jakt på ikke mer enn 21 forskjellige arter. Her nevnes bl.a. Eland, Kudu Waterbuck o.l.

 

Ankomst er via fly, enten direkte til Windhoek eller via Sør-Afrika, for så å bli kjørt i bil opp til campen. Dette er en biltur på ca. 335 km. Campen ligger kun 80 km fra nasjonalparken.

 

Da dette er åpne landskap uten gjerder er bestanden her noe av det bedre en kan finne i Afrika. Oppholdet i campen(e) her er av topp klasse. Enkelte steder er det også svømmebasseng. Etter en lang dag på jakt eller safari, smaker det med et kjølende opphold i bassenget sammen med en øl.

 

NB: Namatubis har en svært god kontakt med en Taxidermist som jobber både raskt og utfører alt til alles store tilfredshet.

 

Namatubis er en nødvendighet for den som elsker Afrika!

Trofèjakt AS - Simonstad 335 - 4868 Selåsvatn

Telefon: +47 37 40 49 49 - +47 41 30 0 356

 

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

daniell@trofe-jakt.com - 90 93 23 68

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen.

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014