Troféjakt.com

Jakt og fiske

Tunilik Adventure - Quebec Canada

 

Caribou jakt i Nunavik - Arktiske Quebec

 

I samarbeid med Tunilik Adventure har vi fått noen av de aller beste områdene i Nunavik til jakt på villrein, eller som de sier, Caribou hunt. De fleste camper er i, og omkring Leaf River. Det er her vi finner den store Leaf River herd, som består av noen hundre tusen dyr.

 

Her selger vi ikke jakt i en bestemt camp, men benytter oss av den campen som til enhver tid er nærmest flokkene. Villrein er, som vi vet, en nomade som alltid er på vandring. Derfor bruker vi den eller de campen(e) som er nærmest.

 

Her oppe kan vi tilby en helt spesiell VIP jakt hvor vi enten flyr med helikopter eller sjøfly tett inn på de store bukkene. Da er det snakk om bukker som scorer minst 375 points i Bone and Crokett.

 

Jakta foregår alltid 2:1, som ikke skaper noen problemer for den enkelte jeger.

 

Denne VIP jakta er en syv dagers tur med fem fulle jaktdager, inkludert ett døgn på hotell i Montreal på vei opp til Kuujjuaq. Fly tur/retur Montreal - Kuujjuaq pluss fly Kuujjuaq - camp og all flygning under jakt med inntil tre timer over fem dager er inkludert i prisen. Sesong går fra 25. august til 7. oktober.

 

Men vi har også en mer prisvennlig jaktvariant. Vi får en egen hytte, avhengig av flokkene, til disposisjon med plass til 6 jegere. Her har vi en egen campsjef fra Tunilik Adventure som har et overoppsyn i campen, grunnet statlige regler.

 

Utover dette tar vi vare på oss selv, lager egen mat og jakter på egenhånd. Campen har alt hva vi kan ønske oss. Fem dagers jakt pluss ut og inn flying er inkludert. Sesong: de to siste ukene i september. I tillegg til dette, er det i begge tilbudene anledning for å medbringe både fiskestang og hagle. En fiske og småviltlisens koster ca. 50$ og en svartbjørnlisens 350$.

 

Alle camper er utstyrt med satellitt telefon. Til privat bruk koster dette 3$ pr minutt. Utover dette har vi båter med alt utstyr til fritt bruk. Spør oss om detaljer, for her får du mye for pengene.

 

 

Trofèjakt AS - Simonstad 335 - 4868 Selåsvatn

Telefon: +47 37 40 49 49 - +47 41 30 0 356

 

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

daniell@trofe-jakt.com - 90 93 23 68

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen.

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014