Troféjakt.com

Jakt og fiske

Hunting in British Columbia, Canada

 

Jakt på store katter, ett selskap som er rangert til det tredje beste i verden. Hvem drømmer ikke om å jakte på Cougar, Wolf, Lynx og Bobcat? For ikke å si muligheten for å kombinere alt dette på en og samme tur.

 

The Okanagan Valley of British Columbia, Canada, is a hunter's paradise. With beautiful sights and abundant big game opportunities, this will be a hunt you will never forget. I flere år har Troféjakt jobbet for å få innpass i nettopp dette selskapet som alltid er å finne, ikke bare blant topp ti, men blant topp tre. Ikke nok med det, i Cougar Canyon har de verdensrekorden i størrelse på skutt Cougar (fjelløve). Med andre ord, dette er magisk og bare må oppleves.

 

Hvor er så dette?

 

Rett øst for Vancouver ligger en by som heter Kelowna. Det er hit vi flyr og blir hentet av vår venn Denver. Turen går så rett nord til enden av "Okanagan Lake"

 

Denver og hans kone April Kitzan vet å legge alt til rette for sine kunder. Denver er spesialist på Cougar og han kan nesten garantere å finne katter uansett hva.

Jakt på Cougar blir alltid utført med bruk av hunder, men de er også avhengig av snø for å få optimale forhold.

 

Sesongtoppen er derfor i desember, januar og februar. For en kombinasjonsjakt må dere kontakte oss for nærmere info. All transport til å fra flyplass og under jakt er inkludert i prisen. Ettersom det som oftest jaktes i den kalde sesongen bør alle ta høyde for en svært god bekledning.

 

Opphold i fine hytter hvor alle måltider er inkludert.

Trofèjakt AS - Simonstad 335 - 4868 Selåsvatn

Telefon: +47 37 40 49 49 - +47 41 30 0 356

 

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

daniell@trofe-jakt.com - 90 93 23 68

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen.

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014