Troféjakt.com

Jakt og fiske

Tunilik Adventure - Villmarkstur -

Quebec Canada

 

Egne hytter, ingen guider - kun oss selv,dette er villmarkstur i Arktiske Canada

 

TUNILIK ADVENTURE; EKTE VILLMARKSLIV

 

Camp Le Moyne Norway

Vil du oppleve gleden av å sitte rundt leirbålet om kvelden, høre ulvene hyle, nyte selvfanget fisk, og vite at her er det bare deg selv som setter grenser for villmarksopplevelsene. Da er dette rett plass. Her lever du livet på kloss hold med naturen og dens innbyggere.

 

 

Lake Le Moyne er en stor innsjø midt i ødemarka, nord på Labradorhalvøya i Quebec. Den har tallrike bukter, viker, øyer og holmer. Dette, sammen med den spennende og uberørte taiga/tundranaturen, gjør området til et praktsted for villmarksopplevelser. Her i Lake Le Moyne kan du fange gigantisk lake trout som overgår dine villeste drømmer. Du tror det ikke før du får prøvd det, og samtidig kan du fange en matfisk som hører hjemme på øverste hylle.

 

For deg som liker å utforske naturen er dette stedet. Hva med å ta med en kano over i noen av de mindre vannene for å fiske og utforske naturen? Ta med telt og proviant, og nyt villmarkslivet. Det er tett bestand av stor svartbjørn i dette området. Glem derfor ikke at her i ødemarka kan bjørnen være mer nysgjerrig enn det som godt er. Ta derfor forholdsregler og vær minst to sammen når dere ferdes på egenhånd.

 

Når du er ute i båt og fisker kan du ofte komme nær bjørn som vandrer omkring på sin søken etter mat. Ha alltid våpen og/eller kamera med, for her kan du få fine trofeer. Dette er også stedet for fine naturbilder for deg som liker å jakte med kamera.

 

PS: Bjørnekjøtt er utrolig fin mat og bør prøves av alle.

 

Disse områden kan, foruten fiske, brukes til jakt på svartbjørn og tidvis caribou. På ettersommeren er ikke dette det beste stedet for rypejakt, men ut over høsten kommer de smygende i stort antall. Spør oss om mulighetene - og vi oppfyller dine villmarks - drømmer.

Trofèjakt AS - Simonstad 335 - 4868 Selåsvatn

Telefon: +47 37 40 49 49 - +47 41 30 0 356

 

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

daniell@trofe-jakt.com - 90 93 23 68

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen.

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014