Troféjakt.com

Jakt og fiske

Eksklusiv jakt etter red stag, elk og bison

 

Roxton Falls Estate

 

Roxton Falls, jakt med garanti, finner vi ca. 3,5 timers biltur sør-øst for Montreal, Quebec, knappe 15 km fra Main, USA. Jakta finner sted i en 5.000 Daa stor park som er mer eller mindre hegnet. Områdene har alt fra små innsjøer til flate samt kuperte partier.

 

Trofèjakt er den eneste skandinaviske/nordeuropeiske tilbyder som har retten til å tilby dette jaktproduktet. Alle som måtte ønske å bestille jakt her selv, eller gjennom andre, vil automatisk bli overført til Trofèjakt A/S.

 

All jakt er førsteklasses jakt. Alle trofeer blir oppmålt i Pts, SCI. Her selger vi Pts og ikke kg, som er vanlig i Europa. Dette gir en tryggere avskytning og ingen overraskelser. Har du ønske om å skyte en Red Stag på 18 takker, får du en pris og ferdig med den. Dersom den skulle ha 20 takker er det guidens ansvar.

 

All jakt kan kombineres, herunder avskytning av Bison. All jakt varer fra midten av august til ca. første uke i November. Beste jakttid og full brunst hva angår Elk og Red Stag er alltid overgangen august/september. Høysesongen for Bison starter i midten av oktober og utover. Det er fullt mulig å kombinere jakta her også, men ikke før enn i oktober.

 

Fra og med sesongen 2015 vil all overnatting finne sted på ei øy mitt i terrenget. Her kan du faktisk sitte og nyte synet av dyr som er på vandring tidlig om morgenen eller kvelden.

 

En bestilling er ikke fullverdig før et depositum på 33% av avtalt prisgruppe er innbetalt. Det vil i denne sammenheng også bli avkrevd en billettkostnad. Resten skal betales etter endt jakt. Skulle en jeger komme i den situasjon at ingenting blir skutt, vel da får jegeren tilbakebetalt depositumet minus 250$ pr dag han har jaktet, før avreise. DETTE er garanti. All jakt forløper seg over fire fulle dager og det er aldri mer enn 2, maks 3, jegere i samme periode.

 

Samtlige kunder som har vært her har skutt større dyr enn forventet, og det uten pristillegg. Vi har heller aldri opplevd at garantien har blitt tatt i bruk.

 

Roxton Falls har opp mot 60% gjenkjøp, som gir en indikasjon på et opplevelsesrikt opphold

 

Trofèjakt AS - Simonstad 335 - 4868 Selåsvatn

Telefon: +47 37 40 49 49 - +47 41 30 0 356

 

Web-side: trofe-jakt.com - Mail: post@trofe-jakt.com

daniell@trofe-jakt.com - 90 93 23 68

 

 

"Vi gjør vårt beste for at all informasjon skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktbeskrivelsen.

Trofèjakt a/s

 

 

Selskapsadresse:

Lisbethsvingen 4

2270 Flisa

 

Kontor adresse:

Simonstad 335

4868 Selåsvatn

 

Kontakt

 

 

Jan +47 41 30 03 56

Daniell +47 90 93 23 68

 

Kontaktoss@trofe-jakt.com

 

Antall besøk:

Trofèjakt.com @ 2014